Voel je welkom in het Cellocafé

Cellisten zijn passionele doorzetters. Het cellospel heeft namelijk best een lange en steile leercurve. Je brengt dus veel tijd door met je instrument in je studeerkamer. Een cellist moet goed kunnen samenwerken. Ook moeten cellisten allerlei rollen op zich kunnen nemen. Dat maakt cellisten veelzijdige musici. Ze maken ook graag samen muziek. Ik wilde daarom iets organiseren vóór en dóór cellisten.

Het is fijn om als cellisten onder elkaar te zijn. Dat weet iedereen die wel eens de twee-jaarlijkse Cellobiënnale heeft bezocht. Daar merk je dat cellisten echte sfeermakers zijn. Daarom heb ik het Cellocafé bedacht.

Gezelligheid en iets nieuws leren gaan hand in hand bij het Cellocafé…

Met enige regelmaat opent het cellocafé haar deuren. Er is een workshop in de ochtend. En ‘s middags kan iedereen binnenwandelen voor een gevarieerd programma. Met onder andere een open podium, workshops, demonstraties en optredens. Je kunt er nieuwe technieken en spullen voor je cello uitproberen. En natuurlijk is er ook iets te eten en te drinken. Dus genoeg ruimte om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten.

Alle informatie vind je op de website: Cellocafé.nl