De Cellowinkel

Op een gegeven moment ben ik de Cellowinkel gestart. Het begon als een webwinkel met voornamelijk bladmuziek voor mijn leerlingen en andere belangstellenden. En al snel groeide het uit tot de eerste en enige echte cellowinkel met echt alles voor cellisten.

De Cellowinkel is gevestigd in een voormalige kapel aan de Wilhelminaweg 57 te Dieren

Het doet me deugd om klanten te helpen met het vinden van het juiste instrument en strijkstok, (les)boeken en alle andere spullen die je nodig hebt voor het cello spelen. Ik verkoop aan beginners, gevorderden, conservatoriumstudenten, docenten en andere professionals.

“Met mijn expertise als uitvoerend musicus en cellodocent help ik mensen zoeken naar het instrument, de bladmuziek of strijkstok die het beste bij hen en hun situatie past…”

Alle producten die ik lever zijn gekozen om hun kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ik weet immers als geen ander wat er wel en niet werkt. Zelf ben ik ook door schade en schande wijzer geworden namelijk.

“Ik kan je niet beloven dat ik alle vragen gelijk kan beantwoorden, maar ik beloof je wel dat ik voor je klaar sta…”

Bladmuziek voor cello?

In de Cellowinkel vind je een grote collectie cello bladmuziek. Allemaal natuurlijk speciaal voor de cello. Verdeeld over composities voor cello solo of allerlei cello ensembles (tot het cello octet). Ook voor de cello met andere instrumenten, zoals strijkkwartet, strijkorkest, cello en piano of cello en gitaar bijvoorbeeld.

Er is bladmuziek voor cello in alle muziekstijlen. Uiteraard een heleboel klassieke muziek van alle bekende en minder bekende componisten. Daarnaast natuurlijk ook moderne pop- en rockmuziek (zelfs metal). Aangevuld met veel traditionele muziek zoals gospel, blues, jazz en folk.

Mirjam Daalmans met haar Cellowinkel op locatie, Cello Biënnale Amsterdam

Een cello kopen of huren?

In mijn winkel verkoop en verhuur ik ook instrumenten. Ik streef ernaar om altijd een grote collectie cello’s op voorraad te hebben binnen de prijsklasse van zo’n €700,- tot €7.000,-. Zo kun je goed vergelijken en echt de beste cello vinden die past bij jou en je budget.

Samen met de vioolbouwer met wie ik samenwerk heb ik het cellowinkel kwaliteitscertificaat ontwikkeld. Een manier om mijn klanten ook echt volledige garantie te bieden op jarenlang zorgeloos cello spelen. Alles wat ik verkoop en verhuur voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die zijn vastgelegd in het certificaat. Oók de goedkoopste instrumenten. En dat maakt mijn aanbod uniek in de muziekhandel.

Een cellokoffer of -hoes?

Ik verkoop in de Cellowinkel de beste merken cellokoffers en -hoezen, zoals GEWA, Musilia en BAM. En daarnaast een huismerk met budgetvriendelijke goede koffers en cellohoezen.

Cello strijkstokken

Een goede cello heeft een goede cellist nodig… en een goede strijkstok! Ze komen in allerlei soorten en maten, traditioneel en barok, carbon en pernambuk. Voor elke beurs is er een mooie stok te vinden.

Benodigdheden voor het cello spelen

Alles wat je nodig hebt (en kunt hebben) voor het cello spelen vind je in de cellowinkel. Denk bijvoorbeeld aan cellosnaren, cellohars, celloplankjes, muziekstandaarden, stoelen voor musici. Maar ook wolfdoders en strijkstokhoesjes bijvoorbeeld. Nergens anders vind je zo’n uitgebreid assortiment. Ook voor het versterkt cello spelen heb ik alles in huis.

Cadeautjes voor cellisten?

Ben je bevriend met een cellist of celliste en wil je een leuk en passend cadeau geven? Dan vind je in de Cellowinkel alles om cellisten mee te verrassen. Van sieraden tot borstbeelden van componisten en van ansichtkaarten tot sleutelhangers.

Echt àlles voor cellisten

Ik vul mijn winkel continu aan met nieuwe producten voor de cellist. Blijf op de hoogte door de facebook-pagina van de cellowinkel te volgen.